top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Zaalverhuur aan de haven

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Wanneer je op zoek bent naar zaalverhuur aan de haven, dan helpt Bierderij Waterland in Monnickendam je hier graag bij. Bij ons kun je zalen huren aan de haven in regio Oosthuizen voor verschillende evenementen. De zalen die je bij ons kunt huren zijn geschikt voor feesten en evenementen tot maar liefst 300 personen. Zo kun je alle kanten op met je evenement en heb je alle ruimte om iedereen uit te nodigen. Ontdek onze sfeervolle locatie met onze zaalverhuur aan de haven en bespreek samen met ons al je persoonlijke wensen.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Zaalverhuur aan de haven voor zowel particulier als zakelijk

Je maakt gebruik van onze zaalverhuur aan de haven op zowel zakelijk als particulier vlak. Voor iedereen is onze zaalverhuur beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld voor je evenementen zalen huren aan de haven wanneer je onder andere een verjaardag wilt vieren. Je maakt ook gebruik van onze zaalverhuur wanneer je bijvoorbeeld een vergadering met meerdere mensen wilt organiseren. Er is geen leukere plek dan de zalen die je bij ons aan de haven kunt huren. Naast dat je een ruime locatie hebt voor alle genodigden, geniet je ook nog eens van een prachtige omgeving, doordat onze zaalverhuur aan de haven ligt. Zo genieten je gasten ook nog eens van het mooi uitzicht.

brouwzaal

Boek via ons de geschikte locatie

Heb jij binnenkort een evenementen die je moet organiseren en ben je hiervoor nog op zoek naar een geschikte locatie, zoals een van onze zalen die je kunt huren? Denk bijvoorbeeld aan onze zalen als trouwlocatie. Of ben je misschien meer op zoek naar een mooie ruime voor een uitvaart? In alle gevallen neem je contact met ons op voor het huren van zalen bij ons aan de haven. Voor al je vragen en meer informatie over onze zaalverhuur bel je naar 0299-407647.

Kom langs op onze locatie

bottom of page