zaalHUUR

DSC_0921_bewerkt.jpg

De ideale ruimte voor een feest of evenement.

We bieden een bijzonder sfeervolle ruimte van ca. 350 vierkante meter en als het weer meewerkt ook nog een schitterend terras en stadsstrand aan de jachthaven. De ruimte is vrij in te delen naar je persoonlijke wensen. 

 

De Bierderij is een originele en bijzonder sfeervolle locatie voor bijvoorbeeld trouwfeesten, verjaardagen of een ander feestelijk moment. Mogelijkheden vanaf 40 tot maximaal 300 personen. Doordat we hier zelf ons bier brouwen, hebben we mogelijkheden die je nergens anders vindt. Wat dacht je van Brouwen & Trouwen? Je kunt bijvoorbeeld ook komen brouwen met je management team en zes weken later het resultaat komen opdrinken met je medewerkers tijdens je bedrijfsfeest.

 

Denk ook eens aan een workshop met worstenmaker Woeste Willem die bij ons in de zaak zijn werkplaats heeft. Mogelijkheden te over! 

 

Monnickendam is uitstekend bereikbaar en ligt 10 autominuten van de ring van Amsterdam. Bij de Bierderij is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wil je meer info over een feest vieren bij de Bierderij? Bel 0299- 407647 of stuur een mail naar horeca@bierderijwaterland.nl

Brouwen en trouwen

Brouwen en trouwen: een uniek, fun en feestelijk concept voor het huwelijk van genieters! 6 weken voor het huwelijk brouwen jullie zelf het bier dat je bij je huwelijksfeest aan je gasten tapt. Dit kan met een groep tot maximaal 15 personen. Ook geweldig voor een vrijgezellenfeest! Je kunt  een deel van het brouwsel afvullen op flessen met een eigen etiket, die je als bedankje aan je gasten meegeeft. 

Bruidsuiker, maar dan leuker en lekkerder!

Wil je meer info over Brouwen & trouwen? Bel 0299- 407647 of stuur een mail naar horeca@bierderijwaterland.nl

brouwen&trouwen-01.jpg
brouwen&trouwen-vrijgezel-01.jpg