top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Vrijgezellendagen in Monnickendam

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Wil jij binnenkort vrijgezellendagen vieren in de buurt van Monnickendam? Dan is de locatie bij Bierderij Waterland perfect geschikt voor het organiseren van een vrijgezellendag! Naast dat wij een locatie met een prachtig zicht op het water aanbieden, bekijken wij ook graag samen met jou hoe we jouw evenement invullen. Bespreek daarom vandaag nog samen met ons als jouw wensen!

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Vrijgezellendagen vieren met verschillende activiteiten

Wanneer je vrijgezellendagen bij ons wilt vieren, dan zijn hiervoor verschillende activiteiten beschikbaar. Zo bieden wij onder andere een bierproeverij met biologische bieren aan die helemaal door onszelf worden gebrouwen. Bekijk hiervoor ook zeker eens onze winkel. Heb je liever een activiteit waar geen alcohol bij komt kijken tijdens het organiseren van een vrijgezellendag? Vraag dan eens naar andere mogelijkheden, waaronder een workshop met worstenmaker Woeste Willem, die zijn werkplaats bij ons heeft gevestigd. Wil je onze locatie naast het organiseren van een vrijgezellendag ook voor iets huren? Ontdek dan vandaag nog wat wij voor jou kunnen betekenen.

6. Locatie-haven.jpg

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je van plan om jouw vrijgezellendagen bij ons vieren? Dat kan! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij bespreken graag met jou de mogelijkheden voor het organiseren van een vrijgezellendag! Bel hiervoor naar 0299-407647 of stuur een e-mail naar horeca@bierderijwaterland.nl. Naast dat je onze locatie huurt voor vrijgezellendagen, huur je onze zaal ook voor andere evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een pubquiz als bedrijfsuitje.

Kom langs op onze locatie

bottom of page