top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Uitvaart in Volendam

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Ben je voor het verzorgen van een uitvaart nog op zoek naar een mooie locatie in de buurt van Volendam? Bekijk dan eens onze locatie bij Bierderij Waterland in Monnickendam. Wij bieden een prachtige locatie aan het water, waar je samen met je gezelschap samen kan komen voor de uitvaart.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Boek onze locatie aan het water voor het verzorgen van een uitvaart

Wanneer je onze zaal huurt voor een uitvaart, dan is onze locatie hier goed voor geschikt. Wij bieden een ruimte aan die je helemaal zelf kunt inrichten en daarnaast biedt onze locatie aan het water ook nog eens een extra beetje rust, wat fijn is op zo’n dag. Je huurt onze zalen voor verschillende evenementen, waaronder als locatie voor een uitvaart. In deze ruimte kunnen maximaal 300 personen terecht.

6. Locatie-haven.jpg

Vraag naar een passend advies

Heb je interesse gekregen in onze locatie voor de uitvaart? Wij vertellen je graag meer over onze diensten en voorzien je graag van het beste advies. Daarnaast vertellen we je ook graag meer over onze andere mogelijkheden, bijvoorbeeld voor het organiseren van een kerstborrel. Onze locatie is daarnaast ook perfect geschikt als trouwlocatie. Voor al je vragen neem je contact met ons op door te bellen naar 0299-407647.

Kom langs op onze locatie

bottom of page