top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Trouwlocatie huren

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Ben je op zoek naar een mooie trouwlocatie om te huren voor jouw trouwfeest? Dan zit je hiervoor goed bij Bierderij Waterland in Monnickendam. Bij ons kun je terecht voor verschillende evenementen, bijvoorbeeld een feest in Purmerend wanneer je gaat trouwen. Heb je interesse in het huren van onze trouwlocatie? Bekijk dan vandaag nog de mogelijkheden en wie weet geniet jij samen met je gasten van een feest op onze prachtige locatie wanneer je gaat trouwen.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Trouwlocatie met mooi uitzicht huren

Je komt bij ons wanneer je op zoek bent naar een mooie locatie voor jouw evenement. Dit kan van alles zijn, zoals een verjaardag, een borrel of een werkevenement. Het is zelfs mogelijk om bij ons je vrijgezellendagen te organiseren. Onze locatie bevindt zich aan het water, wat ook zorgt voor een prachtig uitzicht voor jou en je gasten. Deze locatie is dus ook ideaal voor wanneer je een trouwlocatie wilt huren. Wil je onze zaal niet als trouwlocatie huren, maar juist voor andere evenementen? Bekijk dan direct de mogelijkheden en bespreek samen met ons jouw wensen. Wij bieden met onze locatie aan het water vele mogelijkheden aan wanneer je een van onze zalen huurt. Zo vier je bij ons onder andere ook je verjaardag of boek de locatie als zaal voor verschillende borrels, zoals een jubileumborrel of een werkborrel.

brouwen&trouwen-vrijgezel-01.jpg

Maak direct een afspraak en ontdek onze trouwlocatie

Ga jij binnenkort trouwen en wil je bij ons aan het water een trouwlocatie huren voor jouw feest? Dat is mogelijk! Maak hiervoor direct een afspraak door contact met ons op te nemen. Dit doe je door te bellen naar 0299-407647. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw feest en vertellen je ook graag wat wij voor jou kunnen betekenen als trouwlocatie wanneer je gaat trouwen. Ontdek vandaag nog het volledige aanbod!

Kom langs op onze locatie

bottom of page