top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Pubquiz als bedrijfsuitje organiseren aan de haven

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Een pubquiz is een ideale activiteit om tijdens je bedrijfsuitje aan de haven te doen. Om deze pubquiz voor jouw bedrijfsuitje te realiseren, boek je onze geschikte locatie aan de haven in Monnickendam. Wij bieden een ruimte aan waar jij jouw evenementen kunt organiseren en waar jij jouw gasten kunt ontvangen.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Organiseer een pubquiz voor jouw collega’s voor een bedrijfsuitje aan de haven

Wanneer je een bedrijfsuitje wilt organiseren, dan is een pubquiz bij ons aan de haven zeker een goed idee. Bij onze locatie geniet je niet alleen van een prachtig uitzicht, maar je hebt ook nog eens een ruimte beschikbaar dicht bij de ring van Amsterdam. Voor jouw bedrijfsuitje is dit ideaal, in verband met de goede bereikbaarheid. Heb je binnenkort een bedrijfsuitje op de planning staan, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt doen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden voor een pubquiz bij onze locatie aan de haven, om jouw collega’s tijdens het bedrijfsuitje eens flink te testen op algemene kennis! Zo leer je elkaar ook nog eens beter kennen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest met het kantoor!

bierderij-binnen.jpg

Bel ons voor een eigen pubquiz

Wanneer je voor jouw bedrijfsuitje een zaal wilt huren voor onze pubquiz, dan is onze locatie aan de haven hier perfect geschikt voor. Daarnaast boek je ons ook voor andere evenementen en activiteiten. Breng daarom zeker eens een bezoek aan onze brouwerij. Heb je vragen over een van onze diensten of wil je iets huren? Neem hiervoor direct contact met ons op door te bellen naar 0299-407647 of stuur een e-mail naar horeca@bierderijwaterland.nl.

Kom langs op onze locatie

bottom of page