top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Kerstborrel aan de haven

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Organiseer jij binnenkort een kerstborrel en ben je hiervoor nog op zoek naar een geschikte locatie in de buurt van Zaandam, bijvoorbeeld aan de haven? Dan is Bierderij Waterland in Monnickendam dé perfecte locatie voor jou. Bij ons huur je een zaal aan de haven voor al jouw evenementen, waaronder een gezellige kerstborrel.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Een kerstborrel met al jouw collega’s vieren aan de haven

Is jouw bedrijfsfeest van kantoor binnenkort en ben je voor deze borrel, bijvoorbeeld een kerstborrel, nog op zoek naar een mooie locatie aan de haven? Wij zijn de perfecte partij voor jou. Je huurt onze zaal voor een evenement tot wel 300 personen. Onze locatie voor jouw kerstborrel aan de haven is goed bereikbaar en ligt dicht bij de ring van Amsterdam. Wanneer je onze locatie aan de haven huurt voor jouw kerstborrel, dan kun je de zaal helemaal naar je eigen wensen inrichten. Zo heb je echt de volledige controle over je eigen evenement die je bij ons kan houden. Naast dat je onze zaalverhuur aan de haven boekt voor een kerstborrel, is het ook mogelijk om onze locatie te gebruiken voor andere evenementen, zoals het vieren van een verjaardag.

Swinging Affair.jpg

Bel nu en vraag naar de mogelijkheden

Ben jij de aangewezen persoon om een kerstborrel te organiseren en zie jij het wel zitten om onze locatie aan de haven te huren? Wij helpen je hier graag mee! Het enige dat je hoeft te doen is contact met ons opnemen. Dit doe je snel en gemakkelijk door te bellen naar 0299-407647. Onze locatie boek je ook voor andere gelegenheden, waaronder het verzorgen van een uitvaart. Bespreek vandaag nog met ons de mogelijkheden.

Kom langs op onze locatie

bottom of page