top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Iets huren in Monnickendam

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Ben je op zoek naar iets dat je kunt huren in Monnickendam om je evenement te organiseren? Dan zit je hiervoor bij Bierderij Waterland goed. Wij zijn hét proeflokaal van Waterland Brewery. Bij ons kun je iets huren om verschillende evenementen te houden, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden en organiseer je evenement bij ons!

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Iets huren voor het organiseren van je evenementen

Wanneer je van plan bent om je verjaardag te vieren, een personeelsfeest wilt organiseren of bijvoorbeeld op zoek bent naar een locatie voor een werkborrel, dan kun je bij ons iets huren. Wij bieden een locatie aan de haven waar je evenementen kunt organiseren tot 300 personen. Bij ons kun je alle kanten op. Organiseer jij binnenkort vrijgezellendagen voor een van je vrienden? Ook dan is onze locatie hier goed geschikt voor.

weekmarkt Monnickendam_edited.jpg

Informeer bij ons naar de geschikte locatie

Bij ons bieden wij een mooie locatie aan voor al je evenementen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een zaal of heb je ergens nog een vraag over? Neem hiervoor direct contact met ons op en wij voorzien je graag van alle informatie. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0299-407647 of stuur een e-mail naar horeca@bierderijwaterland.nl

Kom langs op onze locatie

bottom of page