top of page

Ben je op zoek naar de ideale locatie voor je huwelijk, jubileum of verjaardagsfeest? De Bierderij in Monnickendam heeft alles voor een super geslaagde dag of avond. 

 

De Bierderij is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld trouwfeesten,verjaardagen of een ander feestelijk moment. Ook zakelijke relaties zijn hier aan het juiste adres. Geen leukere plek voor je bedrijfsborrel, personeelsfeest of product-presentatie.  

We bieden een bijzonder sfeervolle ruimte van ca. 350 vierkante meter en als het weer meewerkt ook nog een schitterend terras en stadsstrand aan de jachthaven.

De locatie in Monnickendam is uitstekend bereikbaar en ligt maar 10 autominuten van de ring van Amsterdam. Bij de Bierderij is voldoende gratis parkeergelegenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

bierderij-binnen.jpg
8. Biertap-1-HIRES.jpg

Bierderij Waterland is het bierlab en het proeflokaal van Waterland Brewery. We brouwen hier met passie de lekkerste bieren met de mooiste natuurlijke producten, want we kunnen en willen niet anders. Het zit in onze natuur. Kijk voor bestellingen buiten de regio waterland ook op de webshop:

waterlandbrewery-woordlogo-shop-01.jpg
bottom of page