top of page

Zalen huren in Noord-Holland

Ben je op zoek naar zalen die je kunt huren in Noord-Holland, zoals een feestzaal? Denk bijvoorbeeld aan een zaal huren in Zaandam of een feestzaal huren in Oosthuizen. Bierderij Waterland in Monnickendam is hét proeflokaal van Waterland Brewery. Je bent welkom om binnen te lopen voor een proeverij, diner of gewoon een drankje. Ook verzorgen we graag partijen voor zowel particulieren (huwelijk, verjaardag, jubileum) als bedrijven (personeelsfeest, vrijmibo, kerst- of nieuwjaarsborrel, etc.) waarvoor je bij ons zalen, zoals een feestzaal, kunt huren.


Zalen huren voor verschillende evenementen

We brouwen hier met passie de lekkerste bieren, waarvan je hier vers getapt  geniet. Wij maken ze met de mooiste natuurlijke producten, want we kunnen en willen niet anders. Het zit nu eenmaal in onze natuur. Naast dat wij de lekkerste bieren brouwen, helpen wij je ook graag aan de perfecte locatie voor je evenementen. Organiseer je binnenkort zelf een aantal evenementen en ben je hiervoor nog op zoek naar een geschikte locatie? Dan regel je via ons zaalverhuur aan de haven of een andere locatie. Wanneer je iets wilt huren voor je evenementen, zijn wij de juiste partij voor jou!


Informeer naar de mogelijkheden

Heb je interesse in het huren van onze zalen via ons bedrijf? Wil je bijvoorbeeld een zaal huren voor groepsuitjes? Of heb je eerder het plan om een feestzaal te huren? Dat kan! In alle gevallen voor het huren van onze zalen neem je contact met ons bedrijf op. Heb je altijd al willen werken in ons proeflokaal? Bekijk hiervoor dan zeker eens onze vacatures.

Telefoon: 0299-407647
horeca@bierderijwaterland.nl

8. Biertap-1-HIRES.jpg
pubquiz BW.jpg
bierderij-binnen.jpg
bierpoeverij beer tastings

Bierderij Waterland is het bierlab en het proeflokaal van Waterland Brewery. We brouwen hier met passie de lekkerste bieren met de mooiste natuurlijke producten, want we kunnen en willen niet anders. Het zit in onze natuur. Kijk voor bestellingen buiten de regio waterland ook op de webshop:

waterlandbrewery-woordlogo-shop-01.jpg
bottom of page