top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Groepsuitje in Purmerend

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Ga jij binnenkort een groepsuitje organiseren in de buurt van Purmerend en ben je hiervoor nog op zoek naar een leuke locatie? Stop dan met zoeken en informeer direct bij Bierderij Waterland in Monnickendam naar de mogelijkheden. Wij bieden een geschikte locatie aan het water voor al jouw evenementen, waaronder een gezellig groepsuitje.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Verschillende activiteiten voor jouw groepsuitje

Heb jij binnenkort een leuk groepsuitje met je vrienden? Dan bieden wij hiervoor de perfecte locatie aan. Bij ons proeflokaal kom je samen met je gezelschap om te genieten van jouw evenement. Naast dat je bij ons een zaal aan de haven kunt huren, helpen wij je ook graag met het verzorgen van deze evenementen. Zo bieden wij onder andere een proeverij in onze bierbrouwerij aan die wij met onze eigen gebrouwen bier voor jou en je vrienden tijdens het groepsuitje verzorgen. Daarnaast boek je onze locatie ook voor andere evenementen, waaronder een kerstborrel.

Swinging Affair.jpg

Bel nu voor een locatie voor jouw uitje

Ben jij voor jouw groepsuitje nog op zoek naar een leuke zaal om te huren? Dan heb je de juiste plek gevonden. Wij bieden een leuke en geschikte locatie aan voor jouw groepsuitje samen met je vrienden of vriendinnen. Neem contact met ons op om te reserveren of wanneer je nog vragen hebt. Dit doe je door te bellen naar 0299-407647 of stuur een e-mail naar horeca@bierderijwaterland.nl.

Kom langs op onze locatie

bottom of page