top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Evenementen in regio Volendam

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Ben je voor jouw evenementen in regio Volendam op zoek naar een geschikte locatie? Zoek dan niet verder en informeer hiervoor direct bij Bierderij Waterland in Monnickendam. Bij ons kun je terecht voor het huren van een mooie locatie aan de haven, voor zowel particuliere als zakelijke evenementen.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Wij bieden een zaal aan voor verschillende evenementen

Wanneer je bij ons informeert naar een goede locatie voor jouw evenementen, dan bieden wij een ruimte aan voor verschillende gelegenheden. Zo kun je bij ons iets huren wanneer je een zakelijk evenement hebt of je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je verjaardag bij ons te vieren. Daarnaast bieden wij ook leuke opties aan om je evenement bij ons te organiseren. Zo helpen wij je bijvoorbeeld graag met het organiseren van een bierbrouwerij.

brouwzaal

Informeer bij ons naar de geschikte locatie

Organiseer jij binnenkort een aantal evenementen in de buurt of voor een bepaalde gelegenheid? Dan ben je hiervoor vast en zeker op zoek naar een geschikte locatie. Deze locatie is te vinden bij ons bedrijf. Wij bieden een mooie ruimte aan, op een prachtige locatie aan de haven. Wil je bij ons zalen huren? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 0299-407647.

Kom langs op onze locatie

bottom of page