top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Evenement organiseren met bierbrouwerij

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Wanneer je binnenkort een leuk evenement wilt organiseren, dan is een bierbrouwerij bij Bierderij Waterland in Monnickendam, in de buurt van Volendam, de perfecte keuze. Wij zijn hét proeflokaal van Waterland Brewery. Je loopt bij ons binnen voor een hapje en een drankje, maar daarnaast verzorgen wij ook verschillende evenementen. Ontdek vandaag nog welke evenementen je bij ons kunt houden en bekijk direct onze prachtige locatie aan het water. 

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Organiseer je evenement bij ons met een bierbrouwerij

Als je voor jouw evenement gebruik wilt maken van onze bierbrouwerij, dan verzorgen wij bier dat we op een biologische manier brouwen. Duurzaamheid staat tijdens onze evenementen dan ook hoog bij ons in het vaandel. Wij brouwen onze bieren voor het bierevenement in onze eigen brouwerij, met zorg voor het milieu. Naast dat wij veel bestaande bieren brouwen, brouwen wij regelmatig ook nieuwe bierrecepten. Deze nieuwe recepten kun jij samen met je gezelschap tijdens jullie evenement proeven en beoordelen met onze bierbrouwerij. Wil jij ook een bierevenement bij ons organiseren? Ontdek dan vandaag nog de mogelijkheden, waaronder bijvoorbeeld een gezellige pubquiz!

hannah-fles.jpg

Huur onze zalen

Ga jij binnenkort een evenement organiseren en klinkt een bierbrouwerij jou wel goed in de oren? Wacht dan niet langer en bel vandaag nog om een zaal te huren voor een bierevenement bij ons aan het water. Heb je vragen over ons bierevenement of ben je misschien benieuwd naar meer informatie over een van onze andere evenementen, zoals het vieren van vrijgezellendagen? Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 0299-407647 of stuur een e-mail naar horeca@bierderijwaterland.nl.

Kom langs op onze locatie

bottom of page