top of page

waterland

brewery

BIOLOGISCH BROUWEN

Biologisch brouwen en duurzaam ondernemen is voor ons biermerk Waterland Brewery een vanzelfsprekend gegeven. Heerlijke en betaalbare producten produceren maar 

wel met zorg voor het milieu. Daarom brouwt Waterland Brewery met passie de lekkerste bieren met de mooiste natuurlijke en biologische ingrediënten. 

Want we kunnen en willen niet anders. Het zit in onze natuur.

Op het Galgeriet, gelegen tussen twee havenkades in Monnickendam, hebben we in 2018 een bestaande loods van 800m2 omgebouwd tot brouwerij en proeflokaal. Dat betekent dat we sindsdien regelmatig bier brouwen in onze eigen brouwerij. 

 

TapLab 

Buiten onze bestaande assortiment bieren brouwen we af en toe nieuwe recepten in onze TapLab, onze microbrouwerij. Deze nieuwe brouwsels worden in ons proeflokaal getapt, geproefd en beoordeeld door onze gasten. De lekkerste bieren maken dan kans op fles te worden afgevuld en worden verkocht.

Ons bier in jouw assortiment?

 

Momenteel vullen we 9 bieren op fles af die tevens bestemd zijn voor de verkoop in horeca en retail. De overige 11 bieren zijn allen op fust verkrijgbaar. Zie bij Onze bieren welke nu verkrijgbaar zijn op fles. 

​Wil jij ook onze bieren verkopen? Neem dan contact op met onze salesafdeling.

Bel 06-51382164 of mail naar sales@waterlandbrewery.com

waterlandbrewery-logo+tag-01.jpg
Schermafbeelding 2021-04-08 om 17.55.22.
bottom of page