top of page
Bierderij Waterland biologisch bier, Marker Maagd

Bedrijfsfeest op kantoor in Purmerend

✓ Diverse evenementen

✓ Natuurlijke producten

✓ Voor particulieren en bedrijven

Ga jij binnenkort een bedrijfsfeest voor het personeel van je kantoor organiseren in de omgeving van Purmerend? Dan bestaat de kans dat je hiervoor nog op zoek bent naar een geschikte locatie. Bierderij Waterland in Monnickendam biedt jou een mooie locatie aan de haven, waar jij jouw evenementen kunt organiseren, waaronder een bedrijfsfeest voor kantoor.

Heb je vragen of wil je een zaal huren?

Organiseer je bedrijfsfeest voor kantoor op onze locatie

Wanneer je een bedrijfsfeest voor kantoor bij ons wilt organiseren, dan bieden wij hiervoor zaalverhuur aan de haven aan voor een evenement tot 300 mensen. De zalen die je kunt huren, zijn geschikt voor verschillende evenementen. Zo bieden wij onder andere een bierproeverij aan, waarbij je de keuze hebt uit drie verschillende proeverijen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld gezellige groepsuitjes.

Swinging Affair.jpg

Huur onze zaal voor je bedrijfsfeest

Heb je interesse in het huren van onze zaal voor jouw bedrijfsfeest voor kantoor? Neem dan direct contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Bespreek samen met ons jouw wensen en wij gaan direct voor je aan de slag. Hiervoor bel je naar 0299-407647. Wij voorzien je graag van meer informatie over onze locatie voor jouw evenementen. 

Kom langs op onze locatie

bottom of page